Onderwijs speelgoed

Al jarenlang is Bellus Toys dé speelgoedleverancier voor het basisonderwijs, peuterspeelzalen, kinderdagverblijven en buitenschoolse opvang. Denk hierbij aan mooie cadeaus voor de Sinterklaasviering maar ook leuke weggevertjes voor de Koningsspelen, sportdagen, afsluiting van het schooljaar, themafeesten, etc.. Daarnaast heeft Bellus Toys educatief speelgoed dat aansluit op lesmethodes.

We zijn echter veel meer dan dat…

Zo heeft Bellus Toys het alleenrecht op Flexo voor de Nederlandse markt. Flexo is een uitermate geschikt artikel om de motorische en creatieve ontwikkeling van het kind te stimuleren!
Flexo is een eenvoudig systeem dat bestaat uit bouwsteentjes en flexibele tussenstukjes en is dé nieuwe sensatie!

Nieuwsgierig? Bekijk dan direct ons assortiment aan Flexo speelgoed!

We hebben een persoonlijke benadering en denken graag met je mee. We hebben vertegenwoordigers die graag, geheel vrijblijvend, een kopje koffie komen drinken. We kunnen dan voorbeelden/samples meenemen die geschikt zijn voor jullie school of kinderdagverblijf. Dát is ontzorgen en maakt ‘speelgoed bestellen’ leuk!

Een samenloop van de juiste inkoopstrategie en oog voor kwaliteit en veiligheid zorgen voor een ruim aanbod van het allerleukste speelgoed!

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met Jacob Westland:

+31 (0)6 41 82 37 53
jacob@bellustoys.com

Klantenservice?

Neem direct contact op met onze Klantenservice:

+31 (0)40 767 60 25
info@bellustoys.com