Retourneren

Na het ontvangen van de speelgoed heb je 14 dagen bedenktijd om het speelgoed retour aan te melden bij Bellus Toys. Geen reden is voor Bellus Toys ook een reden! Na het aanmelden van je retour heb je opnieuw 14 dagen de tijd om het speelgoed naar ons te retourneren. Zodra de artikelen zijn ontvangen bij Bellus Toys ontvang je binnen 14 dagen het geld terug op je rekening. De kosten voor het retour sturen zullen niet worden vergoed door Bellus Toys.

Beschadiging of verkeerde levering

Mochten artikelen onverhoopt beschadigd of kapot worden geleverd, neem dan z.s.m. contact met ons op via klantenservice@bellustoys.com of 040 767 60 25. Je kunt ons retour-formulier gebruiken om artikelen retour te sturen. Let wel op dat je ingelogd moet zijn om een retour verzoek te plaatsen. Je kunt artikelen binnen 14 dagen retour sturen.

Indien artikelen zonder contact met Bellus Toys worden teruggestuurd kunnen wij dit niet voor onze rekening nemen.

Als je artikelen na overleg retour stuurt, ontvang je een verzendbewijs met een track & trace code. Bewaar dit zorgvuldig, zodat we het pakket , indien nodig, kunnen traceren. Zonder het verzendbewijs kunnen we zoekgeraakte pakketten niet traceren en vergoeden.

Bekijk voor nadere toelichting onze Algemene Voorwaarden, artikel 7.


Retour formulier

Gelieve het formulier zo uitgebreid mogelijk in te vullen, zo kunnen we je retour aanvraag zo spoedig mogelijk behandelen.