Geplaatst op

We kijken vooruit!

In een week dat een verlenging van de lockdown werd aangekondigd kijken we tóch vooruit met Bellus Toys. Samen met onze klanten en leveranciers!

Ondanks dat de coronacrisis Bellus Toys ook hard raakt, als horeca speelgoedgroothandel, zijn we toch druk bezig om ons goed voor te bereiden op de toekomst!

Zo zijn we met een team bezig om processen te verbeteren, een nieuwe website te ontwikkelen, een catalogus te maken en zijn we met onze inkoopafdeling druk bezig om ons assortiment te verruimen! Dat laatste is om onze klanten in de horeca, recreatie, onderwijs en tandartsenwereld zo goed mogelijk te kunnen blijven bedienen. Zo zullen we bijvoorbeeld een prachtige aanvulling krijgen op het gebied van duurzaam speelgoed en speelgoed met licht. Daarover later meer!

Wij zijn als tandartspeelgoed leverancier ook heel druk bezig met ons concept van de vendingmachines. We gaan ons assortiment speelgoedcapsules fors uitbreiden. Inmiddels staan er op veel plekken in het land capsuleautomaten van Bellus Toys. Dit is erg leuk om een extra beleving toe te voegen aan het kidsconcept.

Veel tandartsen geven na de behandeling de kinderen een muntje. Met het muntje kunnen kinderen in de machine draaien voor een verrassing! Een hele leuke speelgoedcapsule gevuld met een presentje. Dat levert, los van het tandartsbezoek, sowieso een glimlach op…

Juist voor deze klanten zijn wij druk bezig, met onze verschillende afdelingen, om ons assortiment een leuke boost te geven! Gebaseerd op de recente ontwikkelingen van bijvoorbeeld kinderfilms en ‘hot items’ op het gebied van speelgoed.

Zo is er bijvoorbeeld heel veel vraag naar squeeze ballen. Deze passen perfect in een capsule en de kinderen vinden het geweldig!

Beschikbaar in verschillende kleuren
Squizen maar

Als groothandel voor grabbelton cadeautjes zijn wij uiteraard ook steeds op zoek naar de leukste speeltjes voor de laagste prijs. Een groot gedeelte van onze klanten geeft een klein(er) speeltje weg bij het kindermenu. Je kunt hierbij denken aan een stuiterbal, sleutelhanger of een klaparmbandje.

We streven ernaar om voor de laagste prijs de leukste speeltjes aan te bieden. Echter zullen de huidige containerprijzen ervoor zorgen dat we er niet aan ontkomen om een hele geringe prijsstijging door te voeren. Hier zullen de klanten nauwelijks iets van merken, want dit gaat slechts om 1 of 2 cent per artikel. Maar ook deze externe factoren zijn bijvoorbeeld van invloed op onze prijzen. De marktontwikkelingen nauwgezet volgen, hoort ook bij onze huidige dagelijkse activiteiten.

Daarnaast verwachten wij, als knuffel groothandel, in Q1 van 2021 ook weer veel nieuwe artikelen! Knuffels kunnen worden gegeven in ziekenhuizen aan kinderen na de operatie, maar ook als weggevertje bij een pannenkoek bijvoorbeeld! Omdat 90% van onze klanten veel terugkerende gasten in de horeca heeft, zullen wij ook veel rouleren binnen ons assortiment. Zo krijgt een kindje nooit 2 keer dezelfde knuffel!

Ook hebben wij nieuwe menuboxen geproduceerd! Deze smulboxen kennen een nieuw design zoals met dino’s en eenhoorns maar ook kidsboxen met een voetbalprint erop. Erg leuk voor het kidsconcept binnen de horeca! Uiteraard komen er ook veel nieuwe items qua speelgoed in ons assortiment om deze in de menuboxen te doen. De leukste grabbeltoncadeautjes om als verrassing weg te geven, zijn onderweg naar Bellus Toys!

Tevens zullen we weer veel marketingactiviteiten gaan ontplooien. Dus mocht je ons de komende maanden tegenkomen dan is dat geen toeval! Zo zullen we catalogi gaan versturen naar verschillende branches, eind 2021 weer beurzen gaan bezoeken(en deelnemen), werken aan onze online vindbaarheid en gaan we (hopelijk weer snel) fysiek bij onze klanten langs. Want ook even langsgaan voor een kopje koffie, is iets wat we graag doen! Heel veel bedrijven pretenderen persoonlijk aandacht te hebben maar wij doen het ook écht. Zo zijn er meerdere mensen binnen Bellus Toys nagenoeg 24/7 bereikbaar voor vragen en informatie. Ook in de weekenden zijn we doorgaans goed bereikbaar. Omdat de horeca, wat een groot gedeelte van onze klantenportefeuille is, vaak in de weekenden werkt. Wij willen hun een goede bereikbaarheid bieden!

Mocht je het gemist hebben: we zijn ook verhuisd naar een nieuwe locatie in Eindhoven! Een prachtige plek waar de koffie straks weer klaarstaat voor iedereen. Zie hieronder nog een kleine impressie van ons nieuwe kantoor…

We zijn dus op verschillende gebieden heel hard bezig om weer ‘klaar voor de start’ te zijn! Zodat klanten van Bellus Toys weer kunnen rekenen op ons als speelgoed groothandel.

Kortom: Bellus Toys kijkt vooruit!

Sfeerimpressie van ons nieuwe kantoor in Eindhoven

Blijf gezond, en positief. Hopelijk tot snel!