Speelgoed voor zorginstellingen

Al jarenlang is Bellus Toys dé speelgoedleverancier voor zorginstellingen en praktijken! Denk hierbij aan tandartsenpraktijken, ziekenhuizen(zowel de winkels als de kinderafdeling) en huisartsen.

Zo hebben we leuke weggevertjes maar hebben wij ook grotere cadeaus en knuffels. Wij bieden een breed scala aan het allerleukste (betaalbare) speelgoed.

We zijn echter veel meer dan dat…

Zo plaatst Bellus Toys bij zorginstellingen/praktijken gratis vendingmachines om een extra leuke beleving te creëren. Kinderen krijgen een muntje waarmee ze een capsule uit de machine kunnen draaien.

Tevens verzorgen wij maatwerk op het gebied van samengestelde pakketten.
Denk hierbij aan een grabbelton, boxen, dozen of emmers mét leuke speeltjes! Kies deze speeltjes zelf uit en wij doen de rest.

Handling, sorteren, ompakken en verzenden: wij doen het allemaal!

We hebben een persoonlijke benadering en denken graag met je mee. We hebben vertegenwoordigers die graag, geheel vrijblijvend, een kopje koffie komen drinken. We kunnen dan voorbeelden/samples meenemen die geschikt zijn voor jullie ziekenhuis, instelling of praktijk. Dát is ontzorgen en maakt ‘speelgoed bestellen’ leuk!

Een samenloop van de juiste inkoopstrategie en oog voor kwaliteit en veiligheid zorgen voor een ruim aanbod van het allerleukste speelgoed!

Afspraak maken?

Maak direct een afspraak met Jacob Westland:

+31 (0)6 41 82 37 53
jacob@bellustoys.com

Klantenservice?

Neem direct contact op met onze Klantenservice:

+31 (0)40 767 60 25
info@bellustoys.com